+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Had anyone had wave spring failure in the TW?

  1. #1

    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Western Australia
    Posts
    41

    Default Had anyone had wave spring failure in the TW?

    I haven't been able confirm if and when Mitsubishi upgraded the wave spring.

    Be nice to know for sure.Seems the TL was still prone,anyone had a TW 4 or 5 speed fail?

  2. #2

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New South Wales
    Posts
    1,043

    Default

    Quote Originally Posted by bock View Post
    I haven't been able confirm if and when Mitsubishi upgraded the wave spring.

    Be nice to know for sure.Seems the TL was still prone,anyone had a TW 4 or 5 speed fail?
    I can confirm the TL/KL is very much prone to the wave spring failure , my 8/2003 KL Verada had a failed wave spring at 98,000 k's, I wonder what suffered more the 4 or 5 speed autos?, sorry i can't answer your question about the TW , I also have a KJ AWD that I have done 10,000 k's since I noticed the wave spring has broken, but it still runs perfect and its done 231,000 k's

  3. #3

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Australia
    Posts
    819

    Default

    My TW with 206k hasn't had a wave spring issue.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Victoria
    Posts
    356

    Default

    My TW had the transmission flushed by MitsFix at about 250,000 Km.
    Has just clocked up 300,000 Km and no problems yet.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts